verzenden/retourneren

Verzendkosten

Fietfiew rekent binnen Nederland de volgende verzendkosten:

Pakketpost: €3,95

Gratis bezorgd vanaf € 50,00.

 

We streven ernaar om bestellingen binnen 3 dagen bij je in huis te hebben. Op werkdagen en zaterdag voor 12:00 besteld, dan wordt dezelfde dag verstuurd, anders de eerstvolgende werkdag.

 

Internationale zendingen

Verzendkosten voor landen binnen Europa bedragen €10,-.

 

Cadeauservice

Een cadeautje krijgen is superleuk en daarom besteden we veel aandacht aan de verpakking van onze bestellingen. Iedere bestelling, hoe groot of klein ook, gaat de deur uit als een mooi ingepakt cadeautje!

 

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel ruilen of retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling kun je, na aanmelding via de mail, de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). In de bevestigingsmail van je retourmelding vind je een retourformulier. Print deze uit en vul deze in. Voeg dit formulier toe aan het pakket, anders wordt je retour niet in behandeling genomen.

 

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf geprobeerd hebt een schade te herstellen.
  • Indien het bedrag van je bestelling door het terugsturen onder het francobedrag komt, dan crediteren we minus de door ons gemaakte verzendkosten.

 

Retouradres:

Mus & co

Niersstraat 15

6591 CB Gennep

 

Je retour wordt na ontvangst van je pakket per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden dan binnen 7 werkdagen naar je teruggestort.

 


 

© 2013 - 2024 fietfiew | sitemap | rss