holztiger

 • Holztiger koe zwart gevlekt staand groot
  Holztiger koe zwart gevlekt staand groot

  Holztiger zwart gevlekte koe staandAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 15,99
 • Holztiger mannetjes eend
  Holztiger mannetjes eend

  Holztiger woerdAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen leeftijd:…

  € 8,99
 • Holztiger eend
  Holztiger eend

  Holztiger eendAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen leeftijd:…

  € 8,99
 • Holztiger gans staand
  Holztiger gans staand

  Holztiger gans staand grootAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 8,99
 • Holztiger gans klein
  Holztiger gans klein

  Holztiger gans kleinAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 8,99
 • Holztiger veulen lichtbruin staand
  Holztiger veulen lichtbruin staand

  Holztiger lichtbruin veulentje staandAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 11,99
 • Holztiger kat zittend
  Holztiger kat zittend

  Holztiger zittende katAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 8,99
 • Holztiger boerderijhond groot
  Holztiger boerderijhond groot

  Holztiger hond groot gevlektAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 11,99
 • Holztiger boerderijhond klein
  Holztiger boerderijhond klein

  Holztiger hondje gevlektAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 8,99
 • Holztiger schaap wit staand
  Holztiger schaap wit staand

  Holztiger schaapAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen leeftijd:…

  € 11,99
 • Holztiger bok
  Holztiger bok

  Holztiger geit mannetjeAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 9,99
 • Holztiger muis grijs
  Holztiger muis grijs

  Holztiger grijze muisAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 6,99
 • Holztiger vos staand groot
  Holztiger vos staand groot

  Holztiger vosje groot staandAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 11,99
 • Holztiger vos staand klein
  Holztiger vos staand klein

  Holztiger vosje kleinAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 8,99
 • Holztiger haas zittend
  Holztiger haas zittend

  Holztiger zittend haasjeAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 6,99
 • Holztiger eekhoorn bruin
  Holztiger eekhoorn bruin

  Holztiger bruine eekhoornAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 8,99
 • Holztiger tijger staand
  Holztiger tijger staand

  Holztiger staande tijgerAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 13,99
 • Holztiger leeuw
  Holztiger leeuw

  Holztiger mannetjes leeuwAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 13,99
 • Holztiger leeuw klein spelend
  Holztiger leeuw klein spelend

  Holztiger welp spelend leeuwtjeAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 8,99
 • Holztiger olifant slurf omhoog
  Holztiger olifant slurf omhoog

  Holztiger leeuw met hoge slurfAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 18,99
 • Holztiger giraf groot
  Holztiger giraf groot

  Holztiger grote girafAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 18,99
 • Holztiger krokodil groot
  Holztiger krokodil groot

  Holztiger grote krokodilAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 15,99
 • Holztiger bruine beer etend
  Holztiger bruine beer etend

  Holztiger grote bruine beer etendAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 12,99
 • Holztiger ijsbeer
  Holztiger ijsbeer

  Holztiger ijsbeerAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 12,99
 • Holztiger brontosaurus
  Holztiger brontosaurus

  Holztiger ijsbeerAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 13,99
 • Holztiger muis wit
  Holztiger muis wit

  Holztiger witte muisAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 6,99
 • Holztiger cavia
  Holztiger cavia

  Holztiger caviaAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen leeftijd:…

  € 6,99
 • Holztiger Stegosaurus dinosaurus
  Holztiger Stegosaurus dinosaurus

  Holztiger Stegosaurus dinosaurusAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 12,99
 • Holztiger veulen staand donker bruin
  Holztiger veulen staand donker bruin

  Holztiger veulen staand donker bruinAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 12,99
 • Holztiger kalf zwart gevlekt staand
  Holztiger kalf zwart gevlekt staand

  Holztiger zwart gevlekte kalf staandAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 11,99
 • Holztiger lam donker bruin
  Holztiger lam donker bruin

  Holztiger lam donker bruinAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 8,99
 • Holztiger leeuwin groot
  Holztiger leeuwin groot

  Holztiger vrouwtjes leeuwAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met aquarelverf.

  Aanbevolen…

  € 12,99
 • Holztiger kangoeroe klein
  Holztiger kangoeroe klein

  Holztiger kangoeroe klein 12,5 cmAl vele jaren staan ​​de HOLZTIGER-figuren voor speelwaarde en zeer hoge kwaliteit "Made in Europe". Ze zijn allemaal handgemaakt uit esdoorn- en beukenhout en geschilderd met…

  € 9,99
© 2013 - 2024 fietfiew | sitemap | rss